MYSLÖRDAG

 

Igår tog jag en paus i pluggandet och åkte till Linnea i Bergsjö och var med henne och Isabella och Mossis, det var jättekul! Träffar inte dom så ofta men nu planerar vi att åka till Åre (där Linnea gått gymnasiet och tar studenten nu) och fira att hon tar studenten! Det vore skitkul att bila dit med dom och festa! Men i så fall så måste jag lämna in allt skolarbete på onsdag istället för Fredag, och jag missar en redovisning.. Men sånt skiter man väl i!

Hihi, jag hoppas att jag hinner! :D

Då var mössan på!

Igår hade vi mösspåtagning här i Sundsvall och det var fest från klockan 09.00 till 03.00 för oss! Vi hade jätteroligt med klassen på dagen och sen vart det krogen mot kvällen! Och vilken känsla det var att stå mitt på torget med hög musik och bara röja loss! Nu ni är det verkligen inte långt kvar till studenten! Och då är man ju nästan vuxen, jag vill inte bli vuxen...

Japp, det är exakt 3 veckor kvar till studenten, 21 dagar! Shit britt asså! Tiden bara rinner iväg!

 

Jag med rosa tungan!

Ronja och Ullis på torget!

Klassen!

 

Ronja, Sanne och Ullis-Mina snyggfisar!

JAG VILL INTE!

Jaha, nu är det alltså 23 dagar kvar tills jag tar studenten. 11 dagar kvar till balen och 13 dagar kvar tills betygen sätts... Och hur känns det Amanda? -Jo det känns helt förjävligt! Jag vill inte sluta skolan, jag vill inte bli stor, jag vill inte växa upp, jag vill inte till framtiden! JAG VILL INTE!

Det känns såhär dels för att jag har haft jättekul på min linje i de här tre åren, min klass är faktiskt jättebra när man tänker efter. Vi är väldigt tajta allihopa.. Och dels för att det är en jävla massa som ska göras och lämnas in. Sånt som man har kanske glömt, eller bara tänkt: Det där gör jag sen... Och sen inte gjort alls. Usch och blä!

Fast det är hemskast för att jag inte vill lämna skolan, den är en trygghet och jag gillar verkligen min skola och folket i den! Buhu... :(

 

Här är min klass nästan alla

 

















Det här är altså nästan hela min klass. Vi är bara 16 stycken i klassen :)

RSS 2.0